Fatima haar TRAININGSSCHEMA

Het Ultieme 12 Weken Krachttrainingsschema voor vrouwen!

Sta je in de sportschool zonder te weten waar je moet beginnen? Heb je alle mogelijke aanpakken al geprobeerd om je lichaam te shapen, maar blijven de gewenste resultaten uit? Droom je ervan met zelfvertrouwen in je bikini rond te lopen, stralend in je kleding te verschijnen en je simpelweg goed te voelen als je in de spiegel kijkt?

 

€ 9,99

Ontdek mijn 12 weken krachttrainingsschema, zorgvuldig ontworpen om vrouwen in hun kracht te zetten door het vrouwelijke lichaam vorm te geven en te accentueren.

Hiermee word je niet alleen fysiek sterker, maar krijg je ook het zelfvertrouwen om met trots in je kleding rond te lopen en er fantastisch uit te zien wanneer je in de spiegel kijkt.

Met gerichte oefeningen voor het vormen van ronde billen, het shapen van mooie sterke schouders en het creëren van een smalle taille en een strakke buik, is dit plan ontworpen om jouw specifieke doelen te bereiken en tegelijkertijd de natuurlijke vrouwelijke vormen te accentueren.

Transformeer niet alleen je lichaam, maar ook je zelfbeeld en stap met volle zelfverzekerdheid de sportschool in. Laat jezelf stralen in elke outfit, of het nu een bikini is of je favoriete kledingstuk. Ontdek de kracht van mijn trainingsschema en zie de veranderingen die je altijd al hebt gewild.

Waarom kies je voor het 12 weken krachttrainingsschema

 

Wetenschappelijk Onderbouwd Krachttrainingsschema:

Ontvang een uitgebreid doelgericht krachttrainingsschema, ondersteund door instructievideo’s. Hierdoor krijg je helder inzicht in wat je moet trainen en met welke intensiteit. Hoe precies, wanneer, in welke volgorde, in wat voor tempo en met welke rustperiodes. Raak bekend met de diverse technieken welke uitvoerig worden uitgelegd. Mijn benadering verzekert de maximale effectiviteit van elke beweging, waardoor je het uiterste uit je training kunt halen.

Ondersteuning via WhatsApp-community:

Word lid van mijn actieve WhatsApp-community, waar je al je vragen kunt stellen en de benodigde ondersteuning kunt krijgen wanneer dat nodig is. Dit vormt een waardevolle bron van motivatie en kennis, waardoor je gedurende het hele traject gemotiveerd blijft.

Met mijn programma ben je niet alleen verzekerd van een gedegen krachttrainingsschema, maar ontvang je ook de noodzakelijke begeleiding indien nodig en op aanvraag, evenals ondersteuning om maximaal resultaat te behalen. Ik zet me persoonlijk in om jouw fitnessreis succesvol te maken.

Voor wie geschikt?

Dit programma is ideaal voor vrouwen die vastbesloten zijn om binnen 12 weken een significante lichaamstransformatie te ondergaan met een doordacht plan. Als je 100% toegewijd bent aan je fitnessdoelen en bereid bent de benodigde inspanningen te leveren, dan is dit programma geschikt voor jou.

Voor wie niet geschikt?

Dit programma is mogelijk niet geschikt voor vrouwen die niet bereid zijn om zich volledig te committeren aan de gestelde doelen binnen de 12 weken. Als je niet klaar bent voor een intensieve toewijding aan je training en levensstijlveranderingen, is dit programma mogelijk niet de juiste keuze voor jou. Het vereist een serieuze verbintenis en consistentie om de gewenste resultaten te behalen.

Hoe ontvang ik het product?

Je ontvangt een digitaal product in PDF-formaat met links naar instructievideo’s, en je hebt levenslange toegang tot de content.

Hoe verloopt het betaalproces?

Wanneer je besluit het 12 weken krachttrainingsschema aan te schaffen, ga je via een van de aankoopknoppen op deze pagina naar de betaalpagina. Na een succesvolle eenmalige betaling van 9,99 EUR ontvang je direct een e-mail met het trainingsschema als bijlage.

Hoe frequent moet ik mijn trainingssessies in de sportschool plannen?

Het programma is zo gestructureerd dat je minimaal drie keer per week traint. Het is onderverdeeld in 3 fases. Gedurende fase 1 plan je 3 trainingssessies per week, in fase 2 verhoog je dit naar 4 keer per week, en in fase 3 optimaliseer je je resultaten door 5 keer per week te trainen. Het is van essentieel belang om je strikt aan deze fases en opbouw te houden om het gewenste resultaat te behalen. Alle trainingen vinden plaats in de sportschool.

Wat als mijn sportschool niet over alle benodigde apparatuur beschikt?

Indien je sportschool niet over alle benodigde apparatuur beschikt, geen zorgen! Je kunt altijd contact met me opnemen via WhatsApp voor alternatieve oefeningen en aanpassingen die passen bij de beschikbare apparatuur in jouw sportschool. Ik sta klaar om je te helpen bij het vinden van geschikte opties, zodat je het meeste uit je trainingsschema kunt halen, ongeacht de beperkingen van je sportschoolfaciliteiten.

Kan ik ook op een later moment starten met het volgen van het plan?

Je kunt het 12 weken krachttrainingsschema nu aanschaffen voor de eenmalige aanbiedingsprijs en op een later moment starten wanneer het jou uitkomt. Start pas als je zeker bent dat je je 12 weken lang kunt committeren voor het behalen van een fantastisch transformatie. Wacht niet met het aanschaffen anders mis je de aanbieding dat zou zonde zijn.

Ontvang ik een voedingsschema bij het 12 weken krachttrainingsschema?

Hoewel een voedingsschema niet standaard is inbegrepen, is het wel beschikbaar op aanvraag. Neem contact met me op voor meer informatie over het verkrijgen van een gepersonaliseerd voedingsschema dat aansluit bij jouw specifieke behoeften en doelen.

Twijfel je of dit geschikt is voor jou?

De beste manier om erachter te komen is het gewoon te proberen en te ervaren. Voor aanvullende vragen over het 12 weken krachttrainingsschema sta ik altijd voor je klaar; neem gerust contact op via info@yourpersonalfoodnesscoach.nl.

Ontvang ik persoonlijke begeleiding bij het krachttrainingsschema?

Naast het krachttrainingsschema is persoonlijke coaching niet inbegrepen in dit tarief. Je hebt echter de mogelijkheid om vragen te stellen in de WhatsApp-community over voeding en training.

Wanneer kan ik de eerste resultaten verwachten?

Bij strikte opvolging van het plan zie je al na 4 weken zichtbare resultaten. Houd er rekening mee dat de resultaten variëren per persoon en inzet.

Is dit 12 weken krachttrainingsschema ook geschikt voor beginners zoals ik?

Ja! Dankzij de opbouw van het krachttrainingsschema kun je als beginner mooie resultaten behalen. Bovendien is het krachttrainingsschema geschikt voor zowel beginners als gevorderden, omdat de intensiteit kan worden aangepast aan het individu. Tijdens het programma raak je bekend met oefeningen uit te voeren op de vaak standaard aanwezige fitness apparaten zoals de Leg Press, Hip Thrust en Smith machine. Maar ook met oefeningen met bijvoorbeeld losse gewichten zoals dumbells en barbell stangen. Denk hierbij aan oefeningen zoals de Shoulder Press, RDL’s en Walking Lunges met dumbells.

Wat zijn de volgende stappen na het afronden van het 12 weken krachttrainingsschema?

Na succesvolle voltooiing van het 12 weken krachttrainingsschema, staan er diverse mogelijkheden voor je open. Je hebt de keuze om over te stappen naar een ander uitdagend trainingsschema of te opteren voor 1 op 1 coaching, waarbij je persoonlijke begeleiding en verdieping krijgt.

Ben je overtuigd dat dit trainingsschema voor jou gemaakt is?

Heb je nog specifieke vragen of behoefte aan meer informatie? Aarzel niet om je vraag naar me te appen; ik streef ernaar om binnen 24 uur te reageren.

Ik sta onvoorwaardelijk achter jou. Als je je volledig hebt toegewijd aan het 12 weken krachttrainingsschema, ben ik ervan overtuigd dat je aanzienlijke resultaten zult behalen. Als je onverhoopt na 12 weken niet tevreden bent met je transformatie en kunt aantonen dat je het programma nauwgezet hebt gevolgd, bied ik je graag een terugbetaling aan. Je hebt dus werkelijk niets te verliezen. Dat is mijn toewijding aan jou.

Laatste Kans voor Actie! Verkrijg nu het ultieme 12 weken Krachttrainingsschema voor een Exclusieve Prijs!

Tijdelijk slechts voor 9,99 EUR.

Dit complete krachttrainingsschema is slechts voor beperkte tijd beschikbaar tegen deze onweerstaanbare prijs. Het is exclusief voor vrouwen die zich volledig willen inzetten voor hun transformatie. Grijp nu deze unieke kans!

Waarom wachten? De feestdagen staan voor de deur en de zomer komt sneller dan je denkt. Wil je stralen met zelfvertrouwen deze zomer? Onderneem nu actie en start je reis naar een getransformeerd lichaam!

En als extra beloning ontvang je een handige cheatlist met alles wat je nodig hebt om je voedingsdoelen te bereiken, samen met een overzicht om je metingen bij te houden. Want meten is weten! Meld je direct aan en maak je weg naar succes compleet.

Mis deze kans niet – jouw tijd om te stralen is NU!

Vragen? Let’s connect

    Open chat
    Hulp nodig? Ik sta je graag te woord.
    Hulp nodig? Ik sta je graag te woord.