beasty-plan fatima
beasty-plan fatima

START MET HET BEASTIE PROGRAM

Met mijn programma heb je geen personal trainer nodig, bespaar je kosten en hoef je geen agenda’s af te stemmen voor het plannen van je workouts. Wanneer je naar de sportschool gaat weet je vooraf wat je gaat doen en hoef je niet langer na te denken over welke oefeningen en aantal sets en herhalingen je moet uitvoeren. Het betreft een volledig en wetenschappelijk onderbouwd trainingsschema.

Je ontvangt om de week persoonlijke online coaching zodat je on track blijft! Naast het trainingsprogramma zul je gebruik gaan maken van mijn voedingsapp. Alvorens je begint bepalen we samen op basis van jouw huidige situatie en je doelstellingen het ideale voedingsprogramma welke rekening zal houden met je nieuwe trainingsschema met je nieuwe trainingsschema, eventuele allergieën en sterke smaak voorkeuren.

€ 249,00

Fitness

Food

Feelgood

Dit is wat je krijgt…

Om de week online coaching

Om de week plannen we een online check-in moment in. Gedurende de 12 weken ben je zelf verantwoordelijk voor de uitvoering van het trainings en voedingsschema. Ook zul je zelf de training en voedingsapp voorzien van jouw prestaties. Tijdens de intake krijg je van mij een formulier waarop je gemakkelijk dagelijks je weeg en meet momenten kunt vastleggen. Doormiddel van foto’s leggen we je begin situatie vast. Tijdens de twee wekelijkse check-in bespreken we je voortgang en zal ik je behaalde resultaten toetsen aan je doelstellingen. Ik kijk met je mee in de apps zodat ik je gericht kan bijsturen.

Resultaten bijhouden

Hou al je resultaten bij in het trackingsschema. Tijdens ons online check-in moment lopen we dit schema samen door.

Wetenschappelijk onderbouwd trainingsschema

Je ontvangt een wetenschappelijk onderbouwd intensief trainingsprogramma speciaal ontwikkeld voor de vrouw om op meest efficiënte wijze resultaten te behalen. Het programma is gebaseerd op de trainingsprincipes van de bekende Canadese strength coach en auteur Charles Poliquin. Het maakt niet uit of je een beginnend of gevorderd sporter bent. Het programma is zo opgesteld dat je zelf de intensiteit kunt aanpassen naar jouw niveau. Via mijn app heb je toegang tot het programma  en de daarbij behorende video’s waarin ik alle oefeningen voordoe.

Na 12 weken stopt in principe het coaching traject. Na deze periode ben je in staat om volledig zelfstandig het programma opnieuw te doorlopen. Je kunt de voedings en trianingsapp blijven gebruiken op basis van een maandelijkse opzegbaar abonnement. Ook kun je er voor kiezen om over te stappen naar een ander trainingsprogramma.

Persoonlijk voedingsschema

Je krijgt toegang tot mijn voedingsapp (t.w.v €9,99 p/m). Met de app leer je hoe je gezond kunt eten thuis en buiten de deur! De app houdt rekening met je dieetwensen en eventuele allergieën.

}

Je eigen tijd indelen

Het Beastie Program is een full body trainingsprogramma. Je gaat effectief trainen en behaalt maximaal resultaat in korte tijd. Plan je trainingsdagen wanneer het jou uitkomt!

Personal voedings app
Z

Waarom kies je voor het Beastie Program?

Je wilt je fit, energiek en gezond voelen

Je bent een drukke vrouw en weet niet hoe je je levensstijl kunt veranderen

Naast gezond eten en trainen, wil je ook een positieve mindset ontwikkelen

Je wilt een gezonde levensstijl vol kunnen houden op de lange termijn

Je wilt zelf kunnen bepalen wanneer je gaat sporten

De trainingen zijn doelgericht en duren gemiddeld 1 tot 1,5 uur

Wat zijn de voordelen van het Beastie program?

Het Beastie Program is een programma voor voeding, fitness en het verbeteren van jouw mindset. Daarmee is het een compleet programma want deze drie pijlers gaan hand in hand en vormen één geheel. In een periode van slechts 12 weken zul je op alle drie de vlakken jezelf verder ontwikkelen. Ook zul je in deze periode de eerste zichtbare resultaten zien en voelen.

Kan iedereen deelnemen aan het Beastie Program?

Zeker! Voor beginners is dit een waardevol programma. Van alle fitness oefeningen kun je instructievideo’s bekijken via mijn app. Daarnaast is mijn bijbehorende voedingsapp uitermate toegankelijk. Tenslotte kun je met alle vragen gemakkelijk bij mij terecht. Heb je al ervaring met fitness en voeding? Zelfs dan is mijn Beastie Program  geschikt voor jou. Bij de opbouw van het programma is er rekening gehouden dat je ongeacht je niveau resultaat behaalt. Onder anderen door de toevoeging van wetenschappelijke onderbouwde technieken is het programma blijvend uitdagend. Zo bevat het programma dropsets; heavy-light method oefeningen, rounds for time en nog vele andere geavanceerde technieken. Geen zorgen als je nog niet bekend bent met deze technieken. Gedurende het programma zal alles duidelijk worden.

Ik lust niet alles, wordt hier rekening mee gehouden?

In de voedingsapp kun je zelf aangeven wat jouw voorkeuren zijn. Zo houdt de app rekening met wat jij lekker vindt en of je eventueel allergieën hebt of bijvoorbeeld geen vlees eet. Is de voorgestelde maaltijd van die dag niet jouw smaak? Geen probleem, je kunt deze met één klik omwisselen in de app.

Hoe is het programma opgebouwd?

Het 12 weekse programma is opgedeeld in 3 fases. Het doel van fase 1 is het opbouwen van je trainingscapaciteit voor de volgende twee fases. Je zult lichaamsvet verbranden en jouw herstelvaardigheden verbeteren. Je gaat 4 weken lang 3x in de week trainen in de sportschool.

Het doel van fase 2 is vervolgens om gedurende de aansluitende 4 weken de vorm en definitie van je spieren te verbeteren alsmede jouw hormonale reactie op voeding. Je zult in deze fase 4x in de week trainen.

Fase 3 heeft tenslotte als doel het versnellen van het proces van vetverlies en het gelijktijdig blijven verbeteren van de definitie van jouw spieren. In deze fase van vier weken wordt meer metabolisch werk toegevoegd. Deze vorm van training stimuleert het metabolisme om jouw energieverbruik te maximaliseren tijdens en na je training. Je zult  5x in de week trainen.

Ben je overtuigd dat dit programma voor jou gemaakt is?

Wacht dan niet langer en meld je nu aan voor het Beastie Program.

 

Of heb je nog vragen over dit programma?
Neem dan contact met ons op.

    Open chat
    Hulp nodig? Ik sta je graag te woord.
    Hulp nodig? Ik sta je graag te woord.