12 week Beastie Program

Dankzij deze 12 weekse workout voel jij je straks fitter dan ooit.

Dit programma bevat een exclusief fitness schema en een maaltijdplan (incl. voedingsapp). Het Beastie program is zo samengesteld dat jij je eigen tijd gemakkelijk in kunt delen en ook 1x per week persoonlijke online coaching ontvangt.

249,00

+ Inclusief gratis gebruik voedingsapp

Waarom kies je voor het Beastie Program?

 • Je wilt werken aan een fit en gezond lijf
 • Naast food en fitness, ga je ook werken aan een positieve mindset
 • Verbeter jouw algehele conditie
 • Je ontvangt gezonde en lekkere recepten die gemakkelijk zijn klaar te maken
 • Je houdt gemakkelijk bij wat je eet en hoeveel je eet in de voedingsapp

Wat zit er in het Beastie Program?

 • Exclusief trainingsprogramma
 • 1x per week online coaching
 • Toegang tot de Foodness voedingsapp
 • Intensieve full body workout
 • Effectief trainen: maximaal resultaat in korte tijd
 • Tracking schema

Dus ga je het liefst zelf aan de slag, maar ontbreekt het je aan de juiste tools? Dan is mijn Beastie programma van 12 weken écht iets voor jou.

Opbouw Beastie Program

Fase 1: Week 1-4

Fitness: 3 x per week

Wat ga je doen: In deze fase gaan we aan de slag met het afbouwen van jouw lichaamsvet en het verbeteren van jouw herstelvaardigheden.

Doel: Opbouwen van je training capaciteit voor de volgende fases.

Fase 2: Week 5-8

Fitness: 4 x per week

Wat ga je doen: We bouwen in deze fase verder op fase 1.

Doel: Het verbeteren van de vorm en definitie van je spieren en het verbeteren van jouw hormonale reactie op voeding.

Fase 3: Week 9-12

Fitness: 5 x per week

Wat ga je doen: De laatste fase gaat je een boost geven. Je zult tijdens deze fase 5 x per week trainen.

Doel: We gaan meer metabolisch werk toevoegen. Deze vorm van training stimuleert het metabolisme om het energieverbruik te maximaliseren tijdens en na de training. Hierdoor wordt het proces van vetverlies versneld, terwijl we blijven werken aan de definitie van jouw spieren.

Wat zijn de voordelen van het Beastie program?

Het Beastie Program stelt jou in staat om zelf aan de slag te gaan en je eigen tijd in te delen. Daarnaast is er 1x per week een persoonlijk check-in moment. Op dit moment kun je al jouw vragen stellen en bespreken we jouw voortgang.

Wat is het verschil met de Foodness Challenges?

Wanneer je voor de Foodness Challenges kiest is het fitness en voedingsplan helemaal afgestemd op jou. Elke week kom je meerdere keren naar de sportschool Life & Kicking toe en coach ik jou tijdens de trainingen. Wanneer je kiest voor het Beastie Program train je zelfstandig in je eigen sportschool en hebben we een wekelijke online check-in.

Kan iedereen deelnemen aan het Beastie Program?

Zeker! Ook als beginner is dit een waardevol programma, omdat alle oefeningen duidelijk worden uitgelegd en voorgedaan in instructievideo’s. Heb je al wat fitness ervaring en ken je al veel oefeningen? Ook dan is mijn Beastie Program geschikt voor jou. Het is namelijk altijd verstandig om je techniek te blijven verbeteren voor optimaal resultaat.

Ik ben nog niet bekend met alle oefeningen, hoe los ik dat op?

Dit is geen probleem. Van alle oefeningen zijn instructievideo’s gemaakt. Hier worden de verschillende technieken voorgedaan. De linkjes naar deze filmpjes zijn opgenomen in het programma, waardoor je deze altijd bij de hand hebt. Daarnaast kun je aanvullende vragen stellen tijdens ons wekelijkse check-in moment.

Ik lust niet alles, wordt hier rekening mee gehouden?

In de voedingsapp kun je zelf aangeven wat jouw voorkeuren zijn. Zo houdt de app rekening met wat jij lekker vindt en of je eventueel allergieën hebt of bijvoorbeeld geen vlees eet. Is de voorgestelde maaltijd van die dag niet jouw smaak? Geen probleem, je kunt deze met één klik omwisselen in de app.