Bedrijfscoaching

 

Bedrijfscoaching van Your Personal Foodness Coach draagt bij aan de gezondheid, het werkgeluk en de duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers. Want gezonde, gemotiveerde medewerkers zijn minder vaak ziek, creatiever, gelukkiger en dus productiever. Dat is wat je als werkgever wilt. Zeker in een tijd waarin werkstress de grootste beroepsziekte is.

Een burn-out is voor een medewerker enorm heftig en vervelend. Maar ook voor jou als werkgever brengt dit zorgen en kosten met zich mee. Door preventief te handelen kan uitval voorkomen worden. En dat is voor beiden fijn.

Mijn bedrijfscoaching focust zich op drie elementen: beweging, voeding en mindset & NLP-training

 Beweging

Door te sporten kom je even los van de dagelijkse (werk)beslommeringen. Je werkt niet alleen aan je conditie en kracht, maar beweging brengt ook veel andere positieve veranderingen met zich mee. Zo vermindert het stresshormonen en slaap je beter. Daarnaast zorgt sporten er ook voor dat er in je lichaam een stofje vrijkomt, waardoor je je gelukkig gaat voelen. Een gevoel wat juist in stressvolle periodes goed is te gebruiken.

 Voeding

Een gezond eetpatroon is een middel om je goed te voelen en voor jezelf te zorgen. Met de juiste voeding krijg je meer energie, het vermindert je stress en je kunt er vrolijker door worden. Ook kan het je helpen om aan te komen of juist af te vallen. En gezond eten is heel lekker. Zeker met de recepten uit mijn voedingsapp.

Mindset en NLP-training

Naast voldoende beweging en gezonde voeding is zelfkennis en goed kunnen omgaan met gedachten, overtuigingen en emoties, onmisbaar. Het doorbreken van patronen en het veranderen van gewoontes gaat met pieken en dalen. Het is dan ook belangrijk om tijdens dit proces begeleiding te krijgen, zodat je gemotiveerd blijft. In mijn coaching kijk ik naar:

  • De balans tussen werk en vrije tijd
  • Verhogen van zelfvertrouwen
  • Omgaan met (werk)stress
  • Vergroten van zelfkennis
  • Ontwikkelen van een positieve toekomstvisie

Om medewerkers nog beter in hun kracht te zetten, werk ik samen met Jacqueline Tunc. Zij is trainer op het gebied van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en internationaal gecertificeerd (IANLP/ NVNLP geaccrediteerd). NLP richt zich op de persoonlijke en professionele ontwikkeling van een persoon.

Jacqueline leert jouw medewerkers door middel van NLP hoe zij de dingen doen en hoe zij (indien gewenst) dit kunnen veranderen. Hierbij staat het maken van je eigen keuzes, ontdekken wie je echt bent en waar jij voor staat centraal. Het geeft de mogelijkheid om in je werk en/of privé anders te kijken naar jezelf, anderen en gebeurtenissen. En je leert ervaren hoe je meer energie uit dagelijkse bezigheden haalt. Ook draagt het bij aan doelgerichter, authentieker en effectiever communiceren.

Bezoek ook deze website voor meer informatie

Sleutel tot succes

Voor iedere medewerker stel ik een persoonlijk bewegings- en voedingsplan op. Dit pas ik aan op ieders kunnen, wensen en doelstellingen. Met een wekelijkse check-in coach ik iemand door dit proces heen. Daarnaast zorgen Jacqeline en ik ervoor dat jouw medewerker de juiste mindset heeft en zich op persoonlijk en professioneel vlak ontwikkeld. Deze elementen vormen samen de sleutel tot succes.

Investeren in bedrijfscoaching

Voor een optimaal bedrijfsresultaat is het van belang om te investeren in de gezondheid en ontwikkeling van je medewerker. Zo creëer je medewerkers die goed in hun vel zitten en gemotiveerd zijn om samen successen te behalen zonder dat hun mentale of fysieke gezondheid onder druk komt te staan.

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met mij op. Dan vertel ik je wat ik voor jou en jouw medewerkers kan betekenen.

Wil je meer weten?

Neem vrijblijvend contact met mij op. Dan vertel ik je wat ik voor jou en jouw medewerkers kan betekenen.

Q&A

Wat kan ik van jou als coach verwachten?

Dat je op mij kunt rekenen! Ik ben er om je te supporten en te motiveren zodat je het vol zult houden. Je kunt altijd bij mij terecht voor vragen en ik zorg dat ik er voor je ben. Daarnaast beschik ik over vele jaren ervaring en waardevolle kennis die ik zal toepassen tijdens jouw Foodness Challenge.

Wat is het verschil tussen jou en andere coaches?

Ik maak geen gebruik van standaard schema’s. Ik zorg voor een persoonlijk voedings- en fitness schema dat past bij jouw startpunt, doelen en gezondheid. Ik ben een expert op beide gebieden en je kunt bij mij dus ook terecht voor alle vragen over voeding en fitness.

Ik ben een beginner, is dit geschikt voor mij?

Jazeker! Na de eerste kennismaking weet ik precies wat jouw startpunt is en wat jouw doelen zijn. Ik zorg voor een fitness schema dat aansluit op jouw persoonlijk behoeften. Daarnaast leer je precies hoe je alle oefeningen correct moet uitvoeren. Heb je vragen? Dan kun je deze altijd aan mij stellen.

Wanneer kan ik starten?

Je kunt op elk moment starten. Nadat je je hebt ingeschreven plannen we de eerste kennismaking in. Dan zal ik alle metingen verrichten en bespreken we jouw wensen. Na het kennismakingsgesprek ga ik aan de slag met jouw persoonlijke fitness en voedingsschema.

Hoe weet ik wat ik moet eten?

In de voedingsapp vind je elke dag welke gerechten je die dag kunt eten. Alle gerechten zijn afgestemd op jouw lichaamsbouw en doelen. Vind je het voorgestelde gerecht niet lekker? Wissel deze dan met één klik in de app om voor een ander recept. Je hoeft dus niet na te denken over wat je moet eten.

Hoe weet ik welke challenge bij mij past?

Dit hangt af van jouw behoeften,  hoeveel tijd je hebt, maar ook wat past bij jouw budget. Wil je graag zoveel mogelijk persoonlijke begeleiding? Dan is Full Foodness Challenge perfect voor jou. Heb je geen behoefte aan persoonlijke begeleiding in de sportschool en is een wekelijkse check-in voor jou voldoende? Dan past mijn Online Beastie Program bij jou. Mocht je toch graag begeleiding in de sportschool willen, maar is 1-op-1 niet nodig? Dan kun je kiezen voor de Medium Foodness Challenge. Hierbij heb je 2x per week small group sportbegeleiding en ontvang je, net zoals bij de andere challenges, ook een persoonlijk fitness en voedingsschema.

Wat kun je verwachten van de voedingsapp

Recepten Dagelijks staan er maaltijden voor je klaar. Deze zijn gebaseerd op jouw wensen en doelstellingen. Heb je allergieën? Geen probleem!

Tracking In de statistieken kun je zien hoe je het doet. Zo kun je heel visueel bijhouden waar je op dit moment bent in je proces.

Boodschappenlijstje Plannen is key. Je kunt maar liefst 10 dagen vooruitkijken. Selecteer voor welke dagen je boodschappen wil doen of laat je boodschappen direct thuisbezorgen via Albert Heijn!