Foodness Challenge

Het kan soms lastig zijn om de balans te vinden tussen je werk, je privéleven en een gezonde levensstijl. Vaak geven we beweging, sporten en gezonde voeding niet voldoende prioriteit. En dit is juist zo ontzettend belangrijk voor een gezond lijf en een goede mindset.

Woon je in de omgeving Amsterdam en train je liever 1 op 1 onder begeleiding van mij als jouw coach? Dan is mijn  Foodness Challenge programma perfect voor jou! Hieronder vind je meer informatie over dit intensieve programma. Mocht je interesse hebben stuur mij dan een email voor het maken van een vrijblijvende afspraak waarin we zullen kijken of het programma voor jou geschikt is.

 

Prijs: € 2.500 voor 12 weken.

Fatima Personal Training

Wat kan ik verwachten?

In 12 weken zorg ik ervoor dat jij jouw fysieke doelen behaalt en dat jij alle handvatten hebt om jouw gezonde levensstijl vol te houden. Ik ontvang je drie keer in de week in de sportschool Life and Kicking. Ik zal je intensief 1 op 1 begeleiden en coachen. Iedere training duurt 1 uur en één keer in de week meten we jouw resultaten. Aan de hand van de metingen stel ik het programma of de intensiteit eventueel bij zodat je maximaal progressie boekt.

Aangezien voeding een belangrijk onderdeel is van het programma maak ik ook een persoonlijk voedingsplan voor jou op, door te kijken naar wat je graag eet en waar je lichaam behoefte aan heeft. Je hoeft dus niet zelf te bedenken wat je gaat eten. Jouw dagelijkse recepten staan klaar in de Foodness voedingsapp welke je gratis krijgt bij het volgen van deze challenge.

Positieve mindset

Het is ontzettend belangrijk om de juiste mindset te hebben, zodat je resultaat boekt en behoudt.

Toegang tot mijn voedingsapp

Dagelijks staan jouw maaltijden klaar. Deze zijn volledig afgestemd op het behalen van jouw fysieke doelen en persoonlijke voorkeuren.

Persoonlijke begeleiding

Ik zal je gedurende de 12 weken intensief 1 op 1 begeleiden en coachen. Gedurende de 36 trainingsuren geef ik je aanwijzingen over en uitleg bij de uitvoering van de oefeningen en technieken welke deel uitmaken van het programma.

Persoonlijk fitness schema

Op basis van jouw wensen, doelen en startpunt maak ik een persoonlijk fitness schema voor jou.

Eet lekker én gezond

Lekker eten hoeft niet ongezond te zijn. Ik zorg ervoor dat je eet wat je lekker vindt en dat je de juiste macronutriënten binnenkrijgt.

Toegang tot de Life & Kicking gym

Je hebt onbeperkt toegang tot de sportschool en kunt gebruik maken van alle faciliteiten gedurende de 12 weken.

Fatima Personal Training

Wat kun je verwachten van de voedingsapp

 

  • Dagelijks staan er maaltijden voor je klaar. Deze zijn gebaseerd op jouw wensen en doelstellingen. Heb je allergieën? Geen probleem!
  • In de statistieken kun je zien hoe je het doet. Zo kun je heel visueel bijhouden waar je op dit moment bent in je proces.
  • Plannen is key. Je kunt maar liefst 10 dagen vooruitkijken. Selecteer voor welke dagen je boodschappen wil doen of laat je boodschappen direct thuisbezorgen via Albert Heijn!

Ben je er klaar voor?

Mocht je interesse hebben stuur mij dan een email voor het maken van een vrijblijvende afspraak waarin we zullen kijken of het programma voor jou geschikt is.

Wat kan ik van jou als coach verwachten?

Bovenal professionaliteit. Ik zal mijn best doen om je niet enkel voor de korte termijn te motiveren, maar je vooral duurzaam te inspireren. Ik zal ten alle tijde eerlijk en open tegen je zijn.

Voor wat betreft de trainingen ben ik punctueel en hanteer ik een no nonsense aanpak. Ik zal je zelfs de meest geavanceerde trainingstechnieken op begrijpelijke wijze bijbrengen en veel tijd en energie in jou steken. Door mijn (levens)ervaring ben ik goed in staat om me in jou te verplaatsen.

Als vrouw ben ik me uiteraard op natuurlijke wijze bewust van de specifieke behoeften van een vrouw tijdens een intensief trainingsprogramma gericht op voeding en fitness.

Ik ben een beginner, is dit geschikt voor mij?

Jazeker! Na de eerste kennismaking weet ik precies wat jouw startpunt is en wat jouw doelen zijn. Ik zorg voor een fitness schema dat aansluit op jouw persoonlijk behoeften. Daarnaast leer je precies hoe je alle oefeningen correct moet uitvoeren. Heb je vragen? Dan kun je deze altijd aan mij stellen.

Wanneer kan ik starten?

Je kunt op elk moment starten. Na een succesvolle intake plannen we de eerste training in voor een bewegingsanalyse en de eerste metingen. Vanuit daar maak ik een gepersonaliseerd trainings en voedingsplan op. In goed overleg plannen we de vervolgafspraken in.

Hoe weet ik wat ik moet eten?

In de voedingsapp vind je elke dag welke gerechten je die dag kunt eten. Alle gerechten zijn afgestemd op jouw lichaamsbouw en doelen. Vind je het voorgestelde gerecht niet lekker? Wissel deze dan met één klik in de app om voor een ander recept. Je hoeft dus niet na te denken over wat je moet eten.

Hoe weet ik of de foodness challenge bij mij past?
Dit hangt af van jouw behoeften,  hoeveel tijd je hebt, maar ook wat past bij jouw budget. Wil je graag zoveel mogelijk persoonlijke begeleiding en woon/werk je in de omgeving Amsterdam? Dan is de Foodness Challenge perfect voor jou.

Heb je geen behoefte aan persoonlijke begeleiding in de sportschool en is een 2 wekelijkse online check-in voor jou voldoende? Dan past mijn Beastie Program beter bij jou.

Open chat
Hulp nodig? Ik sta je graag te woord.
Hulp nodig? Ik sta je graag te woord.