Hi, ik ben Fatima!

Ik weet als geen ander hoe moeilijk het is om patronen te doorbreken. Vroeger was bij ons thuis bijvoorbeeld geen aandacht voor sport en beweging. Toen ik als tiener in aanraking kwam met sporten en mijn eerste step les achter de rug had, was ik echter direct verkocht! Ik probeerde zo vaak als ik kon een groepsles te volgen. Ik wist toen dat gezond leven en sporten een groot deel van mijn leven uit zou gaan maken. Ik wist ook dat ik mijn eigen weg moest kiezen om dit te bereiken. Het doorbreken van hardnekkige bestaande patronen en het maken van mijn eigen keuzes werd de rode draad van mijn volwassen leven. Ik weet nu dat mijn welzijn op nummer 1 zetten de enige manier is om gezond en gelukkig te leven.

Een en ander is echter niet zonder slag of stoot gegaan. Ik heb mezelf vaak moeten pushen om mijn doelstellingen te behalen. Mijn doorzettingsvermogen is hiermee keer op keer getest en versterkt. Het was niet altijd even makkelijk en ook heb ik vaak genoeg gefaald en hulp ingeroepen van professionals om hiermee om te gaan en alsnog tot resultaat te komen.

voedingstips die zeker werken
Maak afspraak met Fatima Your Personal Foodness Coach

Sinds mijn 17e maakt sporten dus een groot deel uit van mijn leven. Inmiddels heb ik meer dan 15 jaar ervaring in de fitness industrie. Ik heb een eigen sportschool, diverse opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van voeding en fitness. Voor mij is dit een studiegebied voor het leven. Ik zal me hier dan ook in blijven verdiepen en verbreden door op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen en studies. Al meer dan 15 jaar geef ik groepslessen en personal training en ben ik als trainer en coach actief.

Om je doelstellingen te behalen weet ik uit eigen ervaring en uit ervaring van cliënten die ik heb mogen begeleiden hoe belangrijk een juiste mindset is. Als coach richt ik mij er dan ook meer en meer op om mijn cliënten te helpen een juiste mindset te ontwikkelen. Hiervoor heb ik verschillende coaching studies gevolgd waaronder een opleiding tot NLP coach. Momenteel voeg ik daar een verdere verdieping aan toe middels een studie Neuro Encoding.

Naast mijn passie voor fitness en voeding help ik graag anderen en vind ik het leuk om te ondernemen. Your Personal Foodness Coach stelt mij in staat om zoveel mogelijk vrouwen op de meest efficiënte manier van dienst te zijn. Ik ben overtuigd dat mijn online programma’s vrouwen zullen helpen met het bereiken van een gezonder en fitter leven.

Jaar ervaring in het geven van groepslessen.

Jaar eigenaar van sportschool in Amsterdam

Transformaties

Open chat
Hulp nodig? Ik sta je graag te woord.
Hulp nodig? Ik sta je graag te woord.