Meet the coach

Wat leuk dat je interesse hebt in (online) coaching, welkom!

Ik weet als geen ander hoe moeilijk het is om patronen te doorbreken. Als kind van Marokkaanse immigranten heb ik moeten vechten voor een onafhankelijk en modern bestaan. Dat is niet zonder slag of stoot gegaan. Bij ons thuis was geen aandacht voor sport of beweging. Toen ik als tiener in aanraking kwam met sporten en mijn eerste step les achter de rug had, was ik verkocht! Ik probeerde zo vaak als ik kon een groepsles te volgen. Dit vroeg om doorzettingsvermogen en gelukkig heb ik mezelf gepusht ook al was dit niet altijd even makkelijk.

Sindsdien maakt fitness een groot deel uit van mijn leven, als trainer en als sporter. Wanneer ik regelmatig sport voel ik me positief, fit en gemotiveerd. Natuurlijk blijft het altijd lastig om sportmomenten in te plannen. Het is zo fijn om โ€˜s avonds lekker op de bank neer te ploffen en Netflix aan te zetten…

Ook weet ik hoe lastig het kan zijn om momenten voor jezelf te vinden, wanneer je een drukke baan hebt en een gezin. Toch is het belangrijk dat je tijd vrijmaakt voor jezelf. Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen. Hoe fijn is het als iemand je aanmoedigt en in je gelooft? Die persoon ben ik voor jou.

Ik heb een passie voor ondernemen en heb dit gecombineerd met mijn passie voor fitness en voeding. Omdat sport en voeding zo met elkaar verbonden zijn, was het een logische stap om ook voedingsconsulente te worden. Zo help ik jou op de meest effectieve manier.

Jaar ervaring in het geven van Lesmills en freestyle sportlessen

Jaar eigenaar van sportschool in Amsterdam

Transformaties

Opleidingen & trainingen

Fitness opleiding Fitvak
Personal training LAPT
Voeding hormoonfactor opleiding
Practical Nutrition
Diverse cursussen van Charles Poliquin op gebied van fitness/voeding/slaap
NLP trainingen
Diverse coaching trainingen op het gebied van leidinggeven

 

Fitness ervaring

Eigenaar sportschool in Amsterdam
Groepslesinstructeur van Lesmills en freestyle lessen
PT Trainer

Q&A

Hoe ziet jouw dag eruit?

Ik begin de dag meestal lekker vroeg. Om 05:00 gaat mijn wekker en word ik wakker met een koude douche. Hierna lees ik een uurtje in een boek met Whitney Houston op de achtergrond (heerlijk!).

Om 7.00 (ochtendspitsuur) worden de kids wakker en gaan we ontbijten en zorg ik dat de lunches klaar zijn om mee te nemen. Dan begint om 8:00 mijn werkdag en deze is gevuld met voedingsadvies en personal trainingen geven, met vergaderen en de administratie doen.

Hierna volgt mijn eigen sportmoment, even mijn gedachten op nul zetten en ontspannen. Om 16:00 is het tijd voor quality time met de kids en doe ik dingen in het huishouden. Om 18:30 eten we gezellig samen met het gezin, dit vind ik erg belangrijk.

Na het eten ben ik om 20:00 weer terug in de sportschool om een groepstraining te geven! Mijn dag eindigt om 22:30 en dan kruip ik lekker in bed.

Wat is je favoriete snelle (snack)recept?

Energy Balls: 6 ingrediรซnten en 8 porties. Meer weten? Klik hier.

Welke tip heb je voor mij? Hoe combineer jij gezond eten en sporten met een gezin?

Door hier bewust bij stil te staan. Ik zorg dat ik tijd voor mezelf inplan, zodat ik kan sporten. Doe ik dat niet, dan merk ik dit meteen aan mezelf. Sporten geeft me positieve energie! Verder zorg ik dat mijn gezin en ik gezond eten door op tijd boodschappen te doen en de juiste dingen in huis te halen.

Hoe houd jij je kennis bij?

Ik blijf up-to-date door veel te lezen over voeding, fitness en mindset.

Hoe blijf jij up to date?

Ook volg ik geregeld cursussen en webseminars in binnen- en buitenland.

Benieuwd hoe ik jou kan helpen?

Kun je wel een extra steuntje in de rug gebruiken? Wil je leren hoe je je weer gezond en fit kunt voelen? Kijk dan direct wat bij jou past!ย 

Online coachingCoaching