VOEDINGSAPP

Wil je gezonder gaan eten, afvallen of juist aankomen maar weet je niet waar je moet beginnen? Download dan de nummer 1 voedingsapp! Mijn app helpt je met de juiste menu’s samenstellen. Gebruik de gepersonaliseerde voedingsapp en behaal jouw doelen.

Voor € 9,99 p/m

(Maandelijks opzegbaar)

Fatima Personal Training

         

g

Super eenvoudig

Elk recept heeft een duidelijke ingrediëntenlijst en bereidingswijze. Heb je een gezin of krijg je bezoek? Pas het aantal porties gemakkelijk aan.

Z

Overzicht per dag

Bekijk per dag hoeveel calorieën je mag eten en welke heerlijke recepten er door de voedingsapp worden voorgesteld. De app plant 10 dagen vooruit. 

Boodschappenlijstje

De app maakt automatisch een boodschappenlijst a.d.h.v. de gekozen recepten. Bestel je boodschappen direct online of gebruik de app als boodschappenlijstje.

Boordevol heerlijke recepten

De app bevat 1500+ gezonde en lekkere recepten. Geen zin in het voorgestelde recept? Wissel het recept dan met één klik op de knop gemakkelijk om!

Gepersonaliseerd

Alles is afgestemd op jouw startpunt en doel. Je persoonlijke weekmenu wordt automatisch klaargezet en daarbij wordt volledig rekening gehouden met jouw doelstelling en voorkeuren.

Wil je graag gebruik maken van mijn app?

Download de app dan nu voor slechts  9,99 p/m

Wat als ik uiteten wil?

Dat is geen probleem! Je kunt namelijk ook zelf een maaltijd toevoegen. Heb je bijvoorbeeld een heerlijke pasta Napoletana gegeten in een restaurant? Zoek de ingrediënten dan op in de app en voeg deze toe aan je dagmenu. Hetzelfde geldt voor drankjes en toetjes.

Kan ik mijn dieetwensen aanpassen in de app?

Ja, dit is zeker mogelijk. Of je nu vegetariër bent, een glutenallergie hebt of bijvoorbeeld halal eet, dit en meer kun je allemaal doorgeven aan mijn voedingsapp. Zo wordt er altijd rekening gehouden met jouw dieetwensen.

Wat zijn de kosten voor de voedingsapp

Je betaalt €9,99 per maand voor de app. Hiervoor krijg je maar liefst 1500+ recepten en een voedingsschema aangepast op jouw doel, dieetwensen en startpunt.

Waarom kies je voor deze app en niet voor een diëtiste of andere voedingsapp?

Met mijn voedingsapp kun je vanuit het gemak van je eigen huis tegen relatief lage kosten werken aan een gezondere levensstijl. Je kunt het dieet helemaal aanpassen op jouw voedingsvoorkeuren, dieetwensen en smaak. Verder zorgt de app op basis van jouw doel dat het juiste menu wordt samengesteld én kun je een recept makkelijk wisselen als je iets anders wilt eten. Heb je een gezin? Dan pas je de recepten gemakkelijk aan naar bijvoorbeeld 4 personen.

Download nu de nummer 1 voedingsapp van Nederland en eet gezonder dan ooit!

Met meer dan 1.500 gerechten is er altijd een passende weg naar een gezonder eetpatroon.

Voor €9,99 per maand heb je onbeperkt toegang tot de app. Samen zorgen we ervoor dat je jouw doelen behaalt.

Tijdelijke actie! Meld je nu aan en ontvang mijn e-book t.w.v. €29,95 gratis!

Open chat
Hulp nodig? Ik sta je graag te woord.
Hulp nodig? Ik sta je graag te woord.