Voedingscoach Zaandam

Woon jij in Zaandam? Het kan soms lastig zijn om de balans te vinden tussen je werk, je privéleven en een gezonde levensstijl. Vaak geven we beweging, sporten en gezonde voeding niet voldoende prioriteit. En dit is juist zo ontzettend belangrijk voor een gezond lijf en een goede mindset.

Ben je klaar voor verandering en doe je dit graag onder begeleiding van een coach? Dan is de Foodness Challenge perfect voor jou!

Coaching blok 1
IMG 2141 scaled

Wat kan ik verwachten?

Voeding is enorm belangrijk en hier help ik je bij. Ik stel een persoonlijk voedingsplan voor jou op. Door te kijken naar wat je graag eet en wat gezond is. Je hoeft vanaf nu niet zelf meer te bedenken wat je vanavond gaat eten. Jouw dagelijkse recepten bekijk je in de Foodness voedingsapp.

Naast voeding is ook beweging ontzettend belangrijk. Op basis van jouw doelen stel ik een persoonlijk fitness schema op en heb je onbeperkt toegang tot de sportschool Life & Kicking (incl. alle faciliteiten).

In 12 weken zorg ik ervoor zorgen dat jij jouw doelen behaalt en dat jij alle handvatten hebt om jouw gezonde levensstijl vol te houden.

Testimonials

Bianca voor en na 1

Bianca

Met de juiste begeleiding van Fatima heb ik nu mijn levensstijl succesvol veranderd.

Maryam voor en na 1

Maryam

Het is een van de beste keuzes die ik ooit heb gemaakt: sporten met Fatima als personal trainer.

Jerrald en Jamie (Jut &Jul)

Jut en Jul (Stylisten)

Dankzij Fatima ben ik niet alleen meer gaan bewegen en op mijn voeding gaan letten.

Lady Bee

Lady Bee (DJ)

Als artiest zijn was het moeilijk mijn nachtleven patroon te doorbreken.

Tjiandara

Tjiandjara (Zangeres)

Door de trainingen van Fatima ben ik niet alleen fysiek uitgedaagd maar ook mentaal.

JayJacke

Janeyjacke (dragqueen)

Fatima heeft mij heel erg geleerd om bewust te zijn van wat voeding voor mij kan doen!

Djamilla voor en na 1

Djamilla

Door de coaching van Fatima heb ik meer inzichten en kennis gekregen omtrent voeding en training!

Martine voor en na 1

Martine

lk had nooit verwacht dat ik in korte tijd zoveel resultaat te kunnen boeken!

Nicolle voor en na 1

Nicole

Fatima hielp mij om mezelf weer op de eerste plaats te zetten!

Liselotte voor en na 1

Liselotte

Fatima stimuleerde mij om mijn grenzen op te zoeken, ze te bewaken en er soms overheen te gaan!

Hartwhite

Positieve mindset

Het is ontzettend belangrijk om de juiste mindset te hebben, zodat je resultaat boekt en behoudt.

AppleWatchwhite

Toegang tot mijn voedingsapp

Dagelijks staan jouw maaltijden klaar. Deze zijn volledig afgestemd op het behalen van jouw fysieke doelen en persoonlijke voorkeuren.

Beeldmerk Wit

Persoonlijke begeleiding

Ik zal je gedurende de 12 weken intensief 1 op 1 begeleiden en coachen. Gedurende de 36 trainingsuren geef ik je aanwijzingen over en uitleg bij de uitvoering van de oefeningen en technieken welke deel uitmaken van het programma.

Schemawhite

Persoonlijk fitness schema

Op basis van jouw wensen, doelen en startpunt maak ik een persoonlijk fitness schema voor jou.

Voeding appelwhite

Eet lekker én gezond

Lekker eten hoeft niet ongezond te zijn. Ik zorg ervoor dat je eet wat je lekker vindt en dat je de juiste macronutriënten binnenkrijgt.

Gewichtwhite

Toegang tot de Life & Kicking gym

Je hebt onbeperkt toegang tot de sportschool en kunt gebruik maken van alle faciliteiten gedurende de 12 weken.

Wat kun je verwachten van de voedingsapp

Recepten Dagelijks staan er maaltijden voor je klaar. Deze zijn gebaseerd op jouw wensen en doelstellingen. Heb je allergieën? Geen probleem!

Tracking In de statistieken kun je zien hoe je het doet. Zo kun je heel visueel bijhouden waar je op dit moment bent in je proces.

Boodschappenlijstje Plannen is key. Je kunt maar liefst 10 dagen vooruitkijken. Selecteer voor welke dagen je boodschappen wil doen of laat je boodschappen direct thuisbezorgen via Albert Heijn!

Fatima Personal Training

Herken jij jezelf hierin?

  • Wil je gezond en lekker eten?
  • Kun je het niet alleen en ben je op zoek naar een persoonlijke coach?
  • Wil je vol trots naar jezelf kijken?
  • Ben je op zoek naar praktische tools om je leefstijl te veranderen?
  • Heb je het gevoel dat je nooit genoeg tijd hebt om naast je baan ook nog te gaan sporten?

Ben je er klaar voor?

Samen gaan we ervoor zorgen dat jij weer lekker in je vel zit. En dat je deze nieuwe levensstijl ook vol kunt houden! Schrijf je nu in en dan zien wij elkaar binnenkort voor een eerste kennismaking!

Q&A

Wat kan ik van jou als coach verwachten?

Dat je op mij kunt rekenen! Ik ben er om je te supporten en te motiveren zodat je het vol zult houden. Je kunt altijd bij mij terecht voor vragen en ik zorg dat ik er voor je ben. Daarnaast beschik ik over vele jaren ervaring en waardevolle kennis die ik zal toepassen tijdens jouw Foodness Challenge.

Wat is het verschil tussen jou en andere coaches?

Ik maak geen gebruik van standaard schema’s. Ik zorg voor een persoonlijk voedings- en fitness schema dat past bij jouw startpunt, doelen en gezondheid. Ik ben een expert op beide gebieden en je kunt bij mij dus ook terecht voor alle vragen over voeding en fitness.

Ik ben een beginner, is dit geschikt voor mij?

Jazeker! Na de eerste kennismaking weet ik precies wat jouw startpunt is en wat jouw doelen zijn. Ik zorg voor een fitness schema dat aansluit op jouw persoonlijk behoeften. Daarnaast leer je precies hoe je alle oefeningen correct moet uitvoeren. Heb je vragen? Dan kun je deze altijd aan mij stellen.

Wanneer kan ik starten?

Je kunt op elk moment starten. Nadat je je hebt ingeschreven plannen we de eerste kennismaking in. Dan zal ik alle metingen verrichten en bespreken we jouw wensen. Na het kennismakingsgesprek ga ik aan de slag met jouw persoonlijke fitness en voedingsschema.

Hoe weet ik wat ik moet eten?

In de voedingsapp vind je elke dag welke gerechten je die dag kunt eten. Alle gerechten zijn afgestemd op jouw lichaamsbouw en doelen. Vind je het voorgestelde gerecht niet lekker? Wissel deze dan met één klik in de app om voor een ander recept. Je hoeft dus niet na te denken over wat je moet eten.

Hoe weet ik welke challenge bij mij past?

Dit hangt af van jouw behoeften,  hoeveel tijd je hebt, maar ook wat past bij jouw budget. Wil je graag zoveel mogelijk persoonlijke begeleiding? Dan is Full Foodness Challenge perfect voor jou. Heb je geen behoefte aan persoonlijke begeleiding in de sportschool en is een wekelijkse check-in voor jou voldoende? Dan past mijn Online Beastie Program bij jou. Mocht je toch graag begeleiding in de sportschool willen, maar is 1-op-1 niet nodig? Dan kun je kiezen voor de Medium Foodness Challenge. Hierbij heb je 2x per week small group sportbegeleiding en ontvang je, net zoals bij de andere challenges, ook een persoonlijk fitness en voedingsschema.

Open chat
Hulp nodig? Ik sta je graag te woord.
Hulp nodig? Ik sta je graag te woord.