De nummer 1 voedingsapp van Nederland

Afvallen en aankomen was nog nooit zo makkelijk.

+ Tijdelijk gratis e-book bij abonneren op voedingsapp

f

Weten wat je eet

Bekijk per dag hoeveel calorieën je mag eten en welke heerlijke recepten er door de voedingsapp worden voorgesteld.

e

Boordevol heerlijke recepten

Gezond, maar toch lekker eten. Afvallen of aankomen wordt hierdoor stukken makkelijker. Recepten ook aanpasbaar voor meerdere personen

Profiel

Mogelijkheid om contact op te nemen met Fatima, je gegevens aan te passen en dieetwensen in te stellen. De app regelt daarna alles vanzelf.

b

Boodschappenlijst

De app maakt automatisch een boodschappen lijst a.d.h.v. de gekozen recepten. Bestel direct bij de Albert Heijn of gebruik de app als boodschappenlijstje.

Geschikt voor iedereen

De app is zo ontwikkeld en ingericht dat deze voor verschillende doelstellingen te gebruiken is. Aankomen, afvallen, maar ook gezond eten is een doelstelling die je kunt selecteren. Dankzij de handige opties, kan iedereen snel aan de slag.

Kan ik mijn dieetwensen aanpassen in de app?

Ja, dit is zeker mogelijk. Of je nu vegetariër bent, een glutenallergie hebt of halal eet, dit en meer kun je allemaal doorgeven aan mijn voedingsapp. Zo wordt er altijd rekening gehouden met jouw dieetwensen.

Wat zijn de kosten voor de voedingsapp?

Je betaalt €9,95 per maand voor de app. Hiervoor krijg je maar liefst 1500+ recepten en een voedingsschema aangepast op jouw doel, dieetwensen en startpunt.

Waarom kies je voor deze app en niet voor een diëtiste of andere voedingsapp?

Met mijn voedingsapp kun je vanuit het gemak van je eigen huis werken aan een gezondere levensstijl. Je kunt het dieet helemaal aanpassen op jouw voedingsvoorkeuren, dieetwensen en smaak. Verder zorgt de app op basis van jouw doel dat het juiste menu wordt samengesteld én kun je een recept makkelijk wisselen als je iets anders wilt eten. Heb je een gezin? Dan pas je de recepten gemakkelijk aan naar bijvoorbeeld 4 personen.